Jezik:
Pozicija: LCCI  

LCCI ispiti

Više o ovim ispitima možete pročitati ovde.

OPEN DAY

Info-seminar o LCCI sertifikatima i njihovoj usklađenosti sa metodama rada "LLA" Centra, održan je 23.11.2007. god.
Više o tome...

INFO-SEMINAR

LLA Center and the LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) representatives for the Balkans are organising an informative seminar for primary and secondary school English teachers. The seminar and the workshops have a goal to introduce the teachers with the new internationally recognised certificates for both children and adults (JET SET) in our market.
Come and join us!

LCCI

LCCI

LCCI međunarodni sertifikati i diplome

U savremenom poslovnom svetu u kome su ekonomija i društvo svake zemlje usko povezani, vrednost međunarodno priznatih kvalifikacija je itekako velika, kako u zemlji tako i u inostranstvu. U eri globalizacije, engleski se sve više posmatra kao ključna poslovna veština, a ne kao još jedan strani jezik.

LCCIEB (Ispitni odbor londonske Privredne komore) već više od sto godina postoji kao jedna od najprestižnijih institucija za izdavanje međunarodno priznatih diploma u oblasti engleskog jezika. U preko 120 zemalja u svetu, kroz preko 8000 registrovanih centara, on nudi niz sertifikata opšeg engleskog jezika, ali i specijalizovane poslovne kurseve. U želji da svojim polaznicima ponudimo samo najbolje i da damo doprinos unapređenju kvaliteta učenja engleskog kao stranog jezika u Srbiji, mi smo u svoj program kurseva uvrstili LCCIEB diplome. LLA Centar, kao jedan od registrovanih centara, stekao je pravo da u Srbiji zastupa ovu prestižnu instituciju. 

LLA Centar je medju prvim školama u gradu koja je prošla stroge kriterijume za dobijanje licence i zvanja Ovlašćeni centar za obuku i polaganje LCCI ispita. T

LCCI sertifikati su priznati i prihvaćeni od strane poslodavaca i univerziteta u više od 125 zemalja. Za listu sertifikata koje ova institucija dodeljuje pogledajte ovde (www.lcci.org.uk i www.lccibalkans.net)

LCCI ispite priznaju:

      · preko 30 profesionalnih institucija u Velikoj Britaniji
 

·  univerziteti u Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama

 
Content © Language Laboratory Academy 2010, All rights reserved.
Web dizajn i razvoj: CoppeTeam Studio © 2006-2023, Prikazao: PowerCMS