Jezik:
Pozicija: Index  

OPEN DAY

U savremenom poslovnom svetu u kome su ekonomija i društvo svake zemlje usko povezani, vrednost međunarodno priznatih kvalifikacija je itekako velika, kako u zemlji tako i u inostranstvu. U eri globalizacije, engleski se sve više posmatra kao ključna poslovna veština a ne kao još jedan strani jezik.

LCCIEB (Ispitni odbor Privredne komore Londona) već preko sto godina radi kao jedna od najprestižnijih institucija za izdavanje međunarodno priznatih diploma u oblasti engleskog jezika. U preko 120 zemalja u svetu, kroz preko 8000 registrovanih centara, on nudi niz sertifikata opšteg engleskog jezika ali i specijalizovane poslovne kurseve. U želji da svojim polaznicima ponudimo samo najbolje i da damo doprinos unapređenju kvaliteta učenja engleskog kao stranog jezika u Srbiji, „L.L.A.“ Centar je u svoj program kurseva uvrstio LCCIEB diplome. Kao jedan od registrovanih centara, stekli smo pravo da u Srbiji zastupamo ovu prestižnu instituciju.

23. novembra 2007., u prostorijama hotela „Putnik“, održan je Open Day „L.L.A“ Centra i LCCI, odnosno prezentacija LCCIEB kurseva i sertifikata i njihove usklađenosti sa metodama rada „LLA’’ Centra.

Govornici su bili:

1. Gordana Debelnogić, Head of Consumer Banking Department in RC Novi Sad, RAIFFEISEN BANKA A.D., BEOGRAD-NOVI BEOGRAD

2. Snežana Mitrović, LCCI koordinator za Balkan

3. prof. Tatjana Gojković, direktor “L.L.A.” Centra


Content © Language Laboratory Academy 2010, All rights reserved.
Web dizajn i razvoj: CoppeTeam Studio © 2006-2023, Prikazao: PowerCMS