Jezik:
Pozicija: Index  

KIDS' LAB


Projekat KIDS' LAB počeo je sa radom 10. septembra 2007. godine. Reč je o kreativnim radionicama namenjenim deci uzrasta od 4 do 6 godina.
Više o tome pročitajte ovde.

Najnoviji kursevi


Od školske 2006/07 godine u ponudu smo uključili i kurseve komunikacije, nivoa  Srednji I i Srednji II.

Nastava se odvija u prostorijama škole, i u kompanijama sa kojima je potpisan ugovor o takvom vidu saradnje.

Savet roditeljima


Poštovani roditelji,

opštu preporuku našeg centra ''LLA'' datu kao odgovor na trenutno najuobičajenije pitanje roditelja ''Sa koliko godina je najbolje da dete počne sa učenjem stranih jezika?'' možete pročitati na stranici savet roditeljima.

 

Priredbe


Pored samog rada u školi, naši polaznici imaju priliku da se uključe i u vannastavne aktivnosti. Deca imaju priliku da pokažu svoje znanje i na priredbama, koje se održavaju dva puta godišnje – nakon zimskog i letnjeg semestra. Tu oni glume, pevaju, recituju, prikazuju svoje projekte na kojima su radili tokom godine, poput onog povodom ''Zaštite životne sredine'' nazvanog ''Don't waste it, invest it!'', itd. Zatim oni takođe učestvuju u izradi maski i scenografije za gore pomenute priredbe itd.

Pored navedenih aktivnosti tu je i izložba radova naših đaka kao i izbor za najlepši crtež. Obeležavamo i praznik ,,Dan Zahvalnosti'' jedan od važnijih praznika u anglofonim zemljama. Mi ga obeležavamo maskenbalom, prigodnim društvenim igrama i pesmama posvećenim tom prazniku, a tu su naravno i ostali praznici koje takođe obeležavamo poput Christmas Day, St. Valentine's Day, St. Patrick's Day i mnogi drugi...

Naročito smo ponosni na učestvovanje naših najmlađih polaznika na Zmajevim Dečijim Igrama, održanim u Novom Sadu, 2003. godine (na programu smo bili u četvrtak 12.06.2003. godine u 19h što se može videti na adresi: http://www.zmajevedecjeigre.org.rs/program46.html) Nastup je održan na engleskom i nemačkom jeziku i ostvario je zapažen uspeh.

5. juna 2007 u "L.L.A" Centru je održano Veče grčke mitologije, gde su naši polaznici glumili u nekim od najpoznatijih legendi te kulture (Priča o Narcisu, Priča o Kralju Midasu, Priča o Perseju i Atlasu, Priča o Parisu i jabuci). Evo kako je to izgledalo...

Content © Language Laboratory Academy 2010, All rights reserved.
Web dizajn i razvoj: CoppeTeam Studio © 2006-2023, Prikazao: PowerCMS